Activitats

EXTRAESCOLARS


Volem apropar el món de l’escalada als infants. Ensenyem l’escalada des d’un vessant lúdic, estimulant i potenciant les seves capacitats envers aquest esport. Aprendran a utilitzar correctament i de forma segura el material bàsic per a la pràctica de l’escalada. A la Sala Golem disposem de tècnics i monitors titulats per guiar cadascuna de les activitats, utilitzant els sistemes de seguretat individual homologats més innovadors del mercat. Dividim els alumnes en funció de l’edat. Podreu escollir si voleu fer una o dues hores a la setmana, i en funció dels grups oberts se us adjudicarà un horari o altre.

Us aconsellem que reviseu els horaris.

La primera classe és gratuïta, d’aquesta manera els vostres infants poden comprovar si gaudeixen de l’activitat.

Durant l’activitat, els pares i mares podreu gaudir de la zona de bar metre mireu a la mainada. Podreu passar una bona estona veient com fan els seus avenços en el món de l’escalada.

Per més informació sobre preus i horaris podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a info@salagolem.com, utilitzant el formulari de contacte, trucant-nos al 93 146 95 65 o preguntant a recepció.
 
El nostre principal objectiu és la seva

DIVERSIÓ


  • SEGURETAT100%
  • DIVERSIÓ100%
  • ESPORT100%
 
¿Tens qualsevol dubte o sugerència?

Escriu-nos un missatge