Als estius tenim sorpreses per als més menuts

CASAL D'ESTIU GOLEM


La Sala Golem ofereix un casal d’estiu on els nens i nenes, mitjançant activitats engrescadores descobriran l’escalada i tot allò que l’envolta. Podran experimentar totes les sensacions que aporta el món de l’escalada amb total seguretat.

Dins les nostres instal·lacions practicarem l’escalda, la via ferrada, nusos, maniobres de seguretat, assegurar amb corda i tècniques de progressió. També tenim preparats molts jocs per poder gaudir conjuntament.

A l’exterior de les instal·lacions practicarem amb l’slackline, el circuit d’orientació, realitzarem excursions, jocs d’exterior, i anirem a la piscina municipal.

Volem oferir tan a nens i nenes com joves un casal on puguin tenir un desenvolupament complet i on les activitats estiguin basades en els valors de cooperació, respecte, vida sana, hàbits saludables, esperit de superació, esforç i passió.

L’equip educatiu està format per directors/es i monitors/es titulats i amb experiència.

Per més informació sobre preus i horaris podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a info@salagolem.com, utilitzant el formulari de contacte, trucant-nos al 93 146 95 65 o preguntant a recepció.
 
Ara ja pots gaudir de l'estiu amb amics i practicant

L´ESCALADA