Als estius tenim sorpreses per als més menuts

CASAL D'ESTIU GOLEM


Apunteu-vos i passareu els millors díes de tot l’estiu. Tenim preparades un munt d’activitats per a totes les edats on aprendrem i ho passarem pipa! Us hi esperem!

Els/les alumnes/as coneixeran i experimentaran totes les sensacions que ens aporta el món de l’escalada amb total seguretat, amb activitats dins de les nostres instal.lacions, així com l’escalda, la via ferrata, nusos, maniobres de seguretat, assegurar amb corda, tècniques de progressió, i moltes activitats i jocs en alçada.

A part, farem tallers de manualitats, anirem a la piscina municipal, a la platja, i fora de les instal.lacions amb l’slackline, el circuit d’orientació, excursions, i jocs d’exterior i d’aigua.

L’equip educatiu està format per directors/es i monitors/es titulats i amb experiència.

La finalitat del campus és oferir als nens i nenes un Campus amb activitats organitzades i pensades amb una base psicopedagògica adequada, transmetent els valors de cooperació, respecte, vida sana, hàbits saludables, esperit de superació, esforç i passió.

 
A qui va dirigit?
El campus s’adreça a nens, nenes i adolescents amb edat compreses entre els 4 i els 17 anys.

Quan comencem?
Iniciarem el campus el divendres 26 de juny, i fins dilluns 31 de juliol.
Durant el mes d’agost valorem realitzar el Campus en cas de tenir com a mínim 10 alumnes/as apuntats/des tots els dies laborables de la setmana.

Grups
Realitzarem el casal sempre i quan hi hagi un mínim de 7 alumnes i un màxim de 35 alumnes cada dia per setmana.
Horari
De dilluns a divendres de 9h a 13:30h
En funció de la demanda d’infants tindrem present la possibilitat d’oferir el servei d’acollida de 8.00 a 9.00. El servei d’acompanyament de dinar (portat de casa) de 13:30 a 15:00 el farem, amb un cost adicional de 25€ la setmana, i 5€ si ve un dia esporàdic.

Inscripcions
S’ha de fer la inscripció abans de com a data límit el dijous 22 de juny. Hi haurà places limitades, si es fa després no assegurem que hi hagi places lliures.
S’haurà d’abonar el 50% del valor del campus al formular la reserva de plaça, i el 50% restant al dia de l’inici del casal.
Pregunta'ns a la sala, truca'ns al 93 146 95 65 o envia'ns un correu a info@salagolem.com per formalitzar l'inscripció

Preus

Inscripció (inclou samarreta i material): 15€
Els alumnes participants que siguin socis o hagin cursat les classes extraescolars fins al dia abans de l’inici del Campus no paguen inscripció.  A partir del segon germà hi ha un descompte del 50% en la inscripció.

Campus de 9h a 13:30h: 80€ setmana/ 20€ dia esporàdic
El cost del dilluns dia 31 de juliol serà de 20€, menys per als/les alumnes/as que hagin vingut alguna setmana sencera anterior, que serà de 15€

PROMOCIÓ‼️‼️
En cas d’apuntar-se tots els dies al Campus durant el més de maig, oferim un 10% de descompte en el preu final.
En cas d’apuntar-se a partir de l’1 de juny, de cop tots els dies i les setmanes al Campus, oferim un 5% de descompte en el preu final.