ROCÒDROM

La Sala Golem està pensada perquè la puguin gaudir des dels més petits de casa fins als escaladors més professionals.

Tenim 700m2 d’escalada esportiva amb corda. Vies de 8 i 12 metres amb diferents angles de verticalitat, desplom i diferents tipologies de rutes. També disposem de 8 autoasseguradors per si un dia vens sense company d’escalada.

Tenim contemplats tots els diferents nivells d’escaladors. Cada via està equipada d’un mateix color i a peu d’aquesta trobareu el cartell marcant el seu grau de dificultat.

Disposem de preses de les primeres marques i el gran staff d’equipadors professionals renoven les rutes i els seus recorreguts cada setmana d’un sector diferent de la sala.

L'equip de la Sala Golem sempre estem a la vostra disposició. Qualsevol dubte que tingueu el podeu consultar amb l’equip tècnic. Amb una àmplia experiència en el món de l’escalada, us podrem ajudar en tot moment.

 

Què és l’autoassegurador?


L’autoassegurador és un dispositiu de descens automàtic. Consta d'una caixa segellada on s'allotja la cinta a la qual s'ancora l'escalador mitjançant un mosquetó a l'anell ventral de l'arnés. L'autoassegurador està instal·lat a la part alta del mur del rocòdrom i a mesura que escaleu, la cinta del dispositiu es recull progressivament fins que arribeu al punt més alt de la via. En aquell moment es produeix un descens suau fins que l'escalador arriba a terra de nou.

 
 
 
 

¿VOLS PROVAR EL NOSTRE ROCÒDROM? CONTACTA'NS